CROSSFIT MAAKT JE IN VEEL VERSCHILLENDE OPZICHTEN STERKER

Het is een heel groot misverstand dat CrossFit een sport is voor gespierde topatleten, maar iedereen kan dezelfde oefeningen doen. Oefeningen kunnen namelijk worden geschaald waardoor je op eigen niveau kan meedoen, hoe fit of juist niet-fit je ook bent, ongeacht jouw leeftijd! Ook als je lichamelijke beperkingen hebt, is CrossFit geschikt voor jou. De groepen zijn klein en de coaches zijn zeer ervaren, waardoor de begeleiding optimaal is.

Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen stoppen met fitness in een reguliere sportschool, is dat ze op een gegeven moment alles wel hebben gezien en het een soort van sleur wordt. Het is niet ongebruikelijk dat je elke keer weer hetzelfde schema volgt en dat soms wekenlang. CrossFit zal dan ook voor velen een verademing zijn. De programma’s zijn elke dag anders! De sleur is dus ver te zoeken en je zal elke dag weer verrast worden door de diversiteit aan workouts.

Het unieke aan CrossFit is dat het doel is om fit te worden op alle fronten. Je werkt dus aan je conditie, je kracht, maar ook aan je mobiliteit. En dat allemaal tegelijk in één workout!

Onze trainers zijn officieel CrossFit gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

WORKOUT OF THE DAY: WOD

Kenmerkend voor CrossFit zijn de “workouts of the day” of de WOD’s. Elke dag is anders, maar dat betekent niet dat je zomaar wat doet. De headcoach verzorgt de programmering en zorgt ervoor dat je elke dag weer beter en sterker wordt.

CROSSFIT IS LEUK!

De verschillende oefeningen zijn gewoon leuk. Veel van deze oefeningen deed iedereen al toen toen hij of zij jong was.

CROSSFIT TER PREVENTIE VAN BLESSURES

CrossFit heeft het imago blessuregevoelig te zijn. Wij werken alleen met ervaren coaches en onze lessen hebben een maximum capaciteit. Zo kunnen wij iedereen genoeg aandacht geven ongeacht het niveau, zodat de oefeningen ook op de juiste manier uitgevoerd worden. Bij CrossFit train je meerdere spiergroepen en gewrichten tegelijk en maakt dat de kans op blessures juist klein!

CROSSFIT OPEN!

Vanaf 2011 wordt 1 keer per jaar gedurende 5 weken de CrossFit Open gehouden. Dit zijn kwalificaties voor de CrossFit Games. Er wordt hiervoor wekelijks een nieuwe training geplaatst. Deelnemers hebben een paar dagen de tijd om deze uit te voeren en hun resultaten vast te leggen op video of te laten bevestigen door de CrossFit box. Je strijdt als het ware tegen atleten uit de hele wereld.

BEHAAL JE FITNESSDOELEN

Flexibele lidmaatschapspakketten die geschikt zijn voor alle niveaus van training om jouw fitnessdoelen te bereiken. Wij geloven dat ons product bij je moet passen. Daarom doen wij niet aan langdurige contracten. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

TARIEVEN