TARIEVEN CROSSFIT

On Ramp
Course*

90,-/maand

2 keer
per week

65,-/maand

3 keer
per week

75,-/maand

Onbeperkt
(6x per week)

85,-/maand

10
rittenkaart

155,-/maand

Kids/Teens
abonnement

24,50/maand

Wij geloven erin dat ons product bij je moet passen.

Daarom doen wij niet aan langdurige contracten. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen.

* Ieder nieuw lid start de eerste maand met de On Ramp Course. Tijdens deze lessen brengen we je de basis bewegingen van CrossFit bij. Informeren wij je over wat wij belangrijk vinden in onze box en willen wij jou vooral persoonlijk leren kennen. We willen graag zien hoe je beweegt en hoe je dingen aangeleerd hebt (gekregen) in het verleden. Iedereen mag bij de On Ramp Course 8 keer in deze eerste maand sporten. We houden een intake met je, waarin we nader kennis maken, eventuele klachten en doelen bespreken. Het inschrijfgeld, een intake en Functional Movement Screening bij onze partner Alpha Fysiotherpie is inbegrepen. Na deze maand kies je zelf het abonnement wat het beste bij jou past.

Kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel.
Om dit te kunnen garanderen werken wij met een gedoseerd toelatingssysteem. Dat wil zeggen dat er in fasen nieuwe mensen bij ons kunnen starten.
Om jou het beste van het beste te kunnen blijven geven werken wij daarom met een wachtlijst. Stuur een mail naar naar info@crossfit-tiel.nl voor plaatsing op deze wachtlijst of om te informeren naar mogelijkheden voor een proefles.

TARIEVEN PERSONAL TRAINING

60 minuten

70,-/uur

30 minuten

45,-/30 min

60 minuten voor 2 personen

80,-/uur

30 minuten voor 2 personen

50,-/30min

Benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen?

Persoonlijke aandacht en variatie zorgen ervoor dat jij op een afwisselende en verantwoorde manier kunt sporten. Bij personal training sta jij centraal. Samen formuleren we doelen en gaan we hier naar toe werken. Jouw mobiliteit, stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen zullen verbeteren.

Lichamelijke klachten en/of beperkingen vormen voor ons geen enkel probleem. Onze begeleiding zorgt er juist voor dat het voor iedereen toegankelijk is.

Trainingen voor kleine groepen, bedrijven, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes etc. behoren ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

VOEDING

Voeding vraagt om een persoonlijke aanpak.

Vertel ons waar je tegen aanloopt met jouw voeding en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Soms is een kleine aanpassing al voldoende!

Afvallen, aankomen, “strakker worden”, meer energie krijgen, gezonder willen eten: Voeding is de sleutel tot een mooi resultaat. Geen shakes ed. maar gewoon normaal eten. Hierbij moet er ruimte zijn om af en toe ook te genieten van lekkers (lees minder verantwoord).
Wij hebben inmiddels letterlijk honderden klanten mogen begeleiden bij hun voeding en zo op weg kunnen helpen naar hun doel. Laat ons weten wat jij wil bereiken en wij vertellen je graag hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

ALVAST ENKELE ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Wij zijn geen “normale” sportschool, waar je zo binnen kunt lopen wanneer je zin hebt om te trainen. Elke les is op inschrijving en heeft een maximaal aantal deelnemers. Zo kunnen wij de kwaliteit blijven garanderen. Klik hier voor het rooster…

Mail naar info@crossfit-tiel.nl en wij helpen je verder.

Jazeker! Personal training vraagt om een persoonlijke aanpak, waarbij jouw doelen centraal staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken niet met lange contracten. Wij willen graag zien dat je gemotiveerd blijft en wij werken daar hard voor. De opzegtermijn is slechts één maand, dus je zit nooit ergens lang aan vast. Ook kun je tussentijds eenvoudig jouw abonnement naar boven of beneden bijstellen.

Wij werken met een heel gebruiksvriendelijk ledensysteem, waarmee je eenvoudig online of met onze eigen app kunt in en uitschrijven voor een les. Wanneer je bij ons lid bent geworden vertellen wij je hier uiteraard alles over.

Het is altijd leuk om je familie te laten zien waar je nou zo druk mee bent. Bij evenementen is familie dan ook van harte welkom om te kijken en aan te moedigen. Vanwege de beperkte ruimte en de veiligheid mogen kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene in de ruimte verblijven.

KLAAR OM JE LEVEN TE VERANDEREN?

Wij staan klaar om je te helpen op weg naar een gezond en fit leven. Onze experts zijn er trots op dat ze mogen helpen om jouw doelen te bereiken. Middels onderstaand formulier komen we graag met je in contact.